20.12.2022
Sushi Hokkaido Sachi vẫn theo đuổi sứ mệnh về những món ngon đúng mùa, đúng thời điểm, để khách hàng được trải nghiệm trọn vẹn món ăn theo mùa thực thụ như tại Nhật Bản.Như mùa xuân có hoa anh đào thì những ngày trời thu Hanasaki như siêu phẩm diện kiến đến những tín đồ đam mê ẩm thực Nhật Bản
Không gian chuẩn Zen,nghệ thuật sắp đặt, ẩm thực duy mỹ và văn hóa tinh thần len lỏi trong từng chi tiết nhỏ nhất, đưa nghệ thuật gấp giấy Origami đi vào kiến trúc, một sự kết hợp tuyệt đẹp giữa nghệ thuật truyền thống trong thiết kế hiện đại. Điểm nhấn sáng bừng trong không gian nhà hàng mới là dáng hình ngôi sao bốn cánh lấy ý tưởng từ sự đồng điệu của các hình tượng kiến trúc để tạo nên Sushi Hokkaido Sachi Thảo Điền.
Như một miếng bò ngon phải có mặt ở nhà hàng bít tết, mọi thứ ở căn bếp xoay quanh một con cá ngừ chính hiệu, khi Hon Maguro đi một hành trình dài từ loài cá được cho là ‘không may mắn' đến khi trở thành vua cá ngừ được săn đón ở tất cả các phiên chợ
2023 đi dần về những tháng cuối năm và Sushi Hokkaido Sachi cũng đi qua 3 mùa xinh đẹp với đủ cung bậc cảm xúc cùng thủ đô. Đó là mùa đông đầu tiên của 'chúng tớ' ở Hà Nội, với những khoảnh khắc lần đầu mà phải hẹn từ rất lâu rồi, Sushi Hokkaido Sachi mới có thể đến với thủ đô.
This fall, not only come with nuggets coffee but also a flower dining table trend with Hanasaki crab once a year at Sushi Hokkaido Sachi. As being passionated with the melted savoury flavor of grilled crab shell, the 'rare version’ of it will become even more captivating at autumn. Crab meat, milk cream, and melted cheese sizzle inside the grilled crab shell release the aroma over the charcoal stove.
There's a 'Timeless Kyoto' returning to Sushi Hokkaido Sachi! https://www.facebook.com/reel/230573509880533 Old-styled Machiya houses, peaceful Gion neighbors immersed in the scenery of the ancient capital bringing you back to Kyoto of the old days, all
Tối 25/03, trong sự kiện khai trương nhà hàng Sushi Hokkaido Sachi đầu tiên tại Hà Nội, bộ đôi Hoa Hậu Lương Thuỳ Linh & Hoa Hậu Đỗ Hà đã được trải nghiệm toàn bộ màn trình diễn cắt cá ngừ đại dương và chấp nhận thử thách tự tay làm những cuộn Mguro Nigiri
Rừng trúc Kyoto, rèm Noren bay bổng, tấm vải Kimono ẩn mình trong nhà hàng Sushi Hokkaido Sachi đầu tiên ở Hà Nội. Từ ý tưởng về một nhà hàng Nhật Bản có sự kết nối giữa không gian, văn hoá, tinh thần, món ăn gần gũi nhất với thiên nhiên, Sushi Hokkaido
Nhưng có một điều chắc chắn bạn sẽ biết đó là được nhìn ngắm một công trình thiết kế ‘mới toanh' đi cùng câu chuyện ‘đặc biệt' về một nhà hàng Sushi Hokkaido Sachi đầu tiên tại Hà Nội. Từ câu chuyện Sachi đến một nhà hàng mang theo tinh thần ‘hạnh phúc'
If you love Japan, enjoy spring and are enchanted by cherry blossoms - Have you tried the 'seasonal' menu at Sushi Hokkaido Sachi before traveling to Japan during the most beautiful time of the year? Admire the spring scenery at Sushi Hokkaido Sachi,
Did you know, the best salmon in the world is sourced from the Atlantic Ocean and Norway is one of the countries with a strong supply around the world. At Sushi Hokkaido Sachi, we have just imported a huge line of Jumbo Fish up to 16kg, it takes 7-8 years to create an adult fish in very small quantities and it will take many years to meet again this special line of fish.
Overcoming nearly 10,000km, the 'King of Salmon' from the South Pole of the world has landed at Sushi Hokkaido Sachi, the first restaurant to import “King Salmon”, is raised in the pristine and isolated waters of Big Glory Bay, on Stewart Island, New Zealand.
Sushi Hokkaido Sachi is the first restaurant to import “King Salmon” salmon from New Zealand. Sushi Hokkaido Sachi is the first restaurant to import “King Salmon”, is raised in the pristine and isolated waters of Big Glory Bay, on Stewart Island, New Zealand. King Salmon is imported directly by plane, always kept at a temperature of 5 degrees Celsius to ensure the best quality fish.
Always care about every meal nutrition, Japanese carefully choose each ingradient to process. Each ingredient has a special layer of meaning, processed to the attractive meals and served in any special event in Japan.
To be organized in about 300 B.C when the wet rice culture was introduced in Japan, beginning for the cuisine era with the main ingredient from rice, the development of Sake wine culture is famous for the aristocracy at that time.
Sushi Hokkaido Sachi: Fresh - Delicious and Clean, from the farm to the table, Sushi Hokkaido Sachi invites you to visit the restaurant and enjoy the quintessence of Japanese cuisine through the dishes of the country.